Creatieve Ontwikkeling


Individuele Begeleiding om tot BLOEI te komen

Onze creatiekracht is oneindig, helaas is ze bij de meeste mensen een beetje in slaap gesukkeld. Ik nodig je uit om contact te maken met jouw oorspronkelijke creatieve vermogens door te gaan spelen met die dingen waar je tegen aanloopt. Tijdens een sessie Creatieve Ontwikkeling kijken we hoe we een snufje creativiteit kunnen toevoegen aan het gebied waar jij nieuw leven in wil blazen.

Door jouw specifieke wens op deze verfrissende manier te benaderen, komt er een geheel nieuwe beweging in jezelf op gang. Je ervaart jezelf op een andere manier en komt meer tot leven. Je krijgt inspiratie, ideeën, inzichten en gaat spelen, fantaseren en jouw dromen manifesteren. Je zult ontdekken dat jouw creërend vermogen veel groter is dan je voor mogelijk hield. Creatieve Expressie, in welke vorm dan ook, brengt je in contact met dat deel van jezelf dat het leven magisch en vervullend maakt.

Doordat ik met het oog van een kunstenaar de wereld aanschouw laat ik nieuwe verfrissende perspectieven zien. Ik geef je tips en inzichten in creatieve processen, het verbinden met jezelf, ik inspireer en stimuleer je om het leven meer als spel te benaderen. Ik ben creatief, ruimdenkend, sensitief, spiritueel en praktisch. Daarnaast heb ik ervaring met het loslaten van persoonlijke pijnpatronen en ben ik mens net als jij.

volledig


Wat doen wij:
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en formuleren we jouw wensen en valkuilen zo duidelijk mogelijk. Elke samenkomst is anders en stelt jouw creatieve ontwikkeling centraal. Ik doe niet aan van te voren vastgestelde standaardprogramma’s, maar tune in op jou en brainstorm met jou. We filosoferen over jouw leven en besluiten van daar uit wat we gaan doen. We kunnen gaan bouwen, schilderen, knippen, plakken, fantaseren, tekenen, dichten, onrealistisch denken, scheld-serenades zingen, roddelen, zeiken, kletsen, rituelen uitvoeren, schema’s maken, magisch manifesteren, wat er maar moet gebeuren.

Daarnaast gaan we praktisch aan de slag en vatten we de koe bij de horens. We analyseren en kijken hoe we bepaalde zaken zo efficiënt mogelijk kunnen veranderen door het maken van haalbare en realistische stappenplannen. Er vindt altijd een interne shift plaats die een positief effect heeft op jouw leven.

Een sessie duurt anderhalf uur en kost 50 Euro, mijn praktijk bevindt zich in Groningen, vlak bij het Stadspark.KNOP TESTIMONIALSKNOP KUNSTENAARSKNOP PIJNBlauwKNOP FANTASERENIFESTEREN wit

 

Voor Wie:
Voor iedereen die voelt dat dit is wat ze nodig hebben op dit moment van hun leven. Vertrouw je gevoel en je intuïtie. Een aantal voorbeelden: Mensen die niet tevreden zijn met hun leven, maar niet weten wat en hoe te veranderen, mensen met het gevoel dat ze vastzitten, bang zijn, leegte ervaren, kunstenaars die niet weten hoe ze verder kunnen komen met hun projecten, moeders die enkel aan het zorgen zijn, mensen die zich constant vervelen, mensen die ergens diep van binnen een kleurrijke kunstenaar voelen zitten, maar er niet bij komen, mensen die graag een nieuw leven willen creëren, mensen met burn-out, depressieve klachten, psychische pijn, blokkerende patronen waar ze geen grip op hebben, mensen die meer plezier en avontuur willen ervaren.

Let op!
Mensen met ernstige psychische problemen raad ik altijd aan om eerst naar een psychiater, psycholoog of andere professional te gaan. De sessies voor Creatieve Ontwikkeling kunnen een goede aanvulling, of een vanzelfsprekend vervolg op jouw programma met een therapeut zijn