Creatieve Ontwikkeling


Individuele Begeleiding om Creativiteit Toe Te Laten in Jouw Leven

Onze creatiekracht is oneindig, helaas is ze bij de meeste mensen een beetje in slaap gesukkeld. Ik nodig je uit om contact te maken met jouw oorspronkelijke creatieve vermogens door te gaan spelen met die dingen waar je tegen aanloopt. Tijdens een sessie Creatieve Ontwikkeling kijken we hoe we een snufje creativiteit kunnen toevoegen aan het gebied waar jij nieuw leven in wil blazen.

Je zult ontdekken dat jouw creërend vermogen veel groter is dan je voor mogelijk hield. Creatieve Expressie, in welke vorm dan ook, brengt je in contact met dat deel van jezelf dat het leven magisch en vervullend maakt.

Doordat ik met het oog van een kunstenaar de wereld aanschouw laat ik nieuwe verfrissende perspectieven zien. Ik geef je tips en inzichten in creatieve processen, het verbinden met deze bron in jezelf, ik inspireer en stimuleer je om het leven meer als spel te benaderen. Ik ben creatief, ruimdenkend, sensitief, spiritueel en praktisch. Daarnaast heb ik ervaring met het loslaten van persoonlijke pijnpatronen, het kwijtraken en terugvinden van mijn creatieve vermogens en ben ik mens net als jij.

volledig


Wat doen wij:
Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en formuleren we jouw wensen en valkuilen zo duidelijk mogelijk. Elke samenkomst is anders en stelt jouw creatieve ontwikkeling centraal. Ik doe niet aan van te voren vastgestelde standaardprogramma’s, maar tune in op jou en brainstorm met jou. We filosoferen over jouw leven en besluiten van daar uit wat we gaan doen. We kunnen gaan bouwen, schilderen, knippen, plakken, fantaseren, tekenen, dichten, onrealistisch denken, scheld-serenades zingen, roddelen, zeiken, kletsen, rituelen uitvoeren, schema’s maken, magisch manifesteren, wat er maar moet gebeuren.

Daarnaast gaan we praktisch aan de slag en krijg je inspirerend huiswerk mee.

Een sessie duurt anderhalf uur en kost 120 Euro, mijn praktijk bevindt zich in Groningen, vlak bij het Stadspark. We kunnen de sessie ook via Skype of Zoom doen.

KNOP TESTIMONIALS

Let op!
Mensen met ernstige psychische problemen raad ik altijd aan om eerst naar een psychiater, psycholoog of andere professional te gaan.