Back na een break

YouTube-inspiratie 2023 Suzanne Bodde
YouTube-inspiratie 2023 Suzanne Bodde

Zo, wat is het lang geleden dat ik een blog heb geplaatst. Het moederschap (en het wennen eraan, sjonge, wat een heftig gebeuren) nam al mijn tijd in beslag. De schaarse tijd die ik had ging ik af en toe snel even naar mijn atelier om als een razende te gaan tekenen of aquarelleren. Daarnaast heb ik wel af en toe tijd genomen om mijn creatieve stoom af te kunnen blazen, maar niet met een duidelijke richting voor mijn kunst voor ogen. Dat was niet de prioriteit. En dat was eigenlijk heel verfrissend. Ik heb tekenlessen van Yke Radema gevolgd (echt heel fijn) en patronen nagetekend van verschillende artvloggers op YouTube. (Tamara Michaels was favoriet) Wel heb ik traditiegetrouw meegedaan met de expositie van de Wintersalon, deze keer met man en kind erbij. Het heeft niet stilgestaan, al voelde het wel zo.

Het heeft wel stilgestaan op het gebied van mijn website. Er moest van alles aan gebeuren, de hele vormgeving was opeens weg, ik kreeg allemaal gevaarmeldingen en actie-nu-vereist!- berichten. Mijn mail werd gehackt door iets in Moskou, mijn printer stopte ermee, mijn telefoon wilde niet meer en facebook wilde opeens paspoortgegevens nadat ik snel even een nieuw wachtwoord wilde aanmaken. Nee, nee, nee, mijn hoofd zei BLOB. Ik heb het helemaal losgelaten, een paar heldere wensen het universum ingegooid en er kwam hulp. Sandra heeft alles voor me opgelost en ik heb weer vrije toegang tot mijn speeltuin.

Misschien vind je dit ook leuk...