Maken op locatie 3

Eindelijk is het dan zover! Hij is geïnstalleerd. Universe of Information, about finding inner silence while being constantly invited to take in more and more information that has no importance at all.
Het was heel wat meer dagen werk dan ik had gedacht, maar nu is het af. (Nou ja, af… Ik moet alleen nog even het bovenste raamplateau goed vastplakken, daar kon ik niet bij, mijn trap was niet hoog genoeg.)Het is een installatie met een kijkdoos. Als je in de wolk kijkt zie je een klein landschap. De basis van het werk bestaat uit dingen die ik in mijn eigen huis bij elkaar heb gescharreld, kranten, een borrelglaasje, kerstlichtjes, een restje muurverf. Ik noem het daarom een Huis-, Tuin- en Keukenkunstwerk. Je kunt het werk bekijken tot 31 mei in de Haddingestraat 26 in Groningen.

Misschien vind je dit ook leuk...