Week 1

100-dagen-kliederen
week 1 – 100 dagen kliederen – papier, karton, potlood, stift, aquarel, fineliner, balpen – Suzanne Bodde 2016

Naar aanleiding van de verveelde freubel tekening van laatst kreeg ik een idee. Ik voel me altijd verplicht om zoveel mogelijk een vaste lijn aan te brengen in alle creaties die ik de wereld in gooi, zodat het min of meer in een zelfde herkenningshokje past.  Ja, dat is de kunstacademieconditionering, ha ha. Niet echt bevorderlijk voor de creatieve flow, maar ja, als je eenmaal gebrainwashed bent, is dat er niet zo makkelijk uit te krijgen. Om mezelf te troosten en om mijn innerlijke kunstenaar te voeden heb ik mijzelf een cadeau gegeven:   ‘100 dagen kliederen’. Dat betekent dat ik 100 dagen lang elke dag een freubelwerkje maak, of eigenlijk zoveel als ik wil, waarin ik los ga met kleurpotloden, stiften, stickers, verf en vooral veel kleur, want kleur heb ik mijzelf lange tijd geleden ontzegd. Zie hier het hysterische, resultaat van de eerste week! Yeah!!!

Misschien vind je dit ook leuk...