28 oktober Presentatie Coaches van de Coaching Clinic

coaching-clinic-logoIk ga een praatje houden! Een presentatie over mijn sessies Creatieve Ontwikkeling. Ik vind het heel gaaf om mensen te inspireren en een sprankje spel te laten ontwaken in hun dagelijkse bezigheden. Het leven wordt zoveel leuker als de innerlijke kunstenaar wordt geactiveerd. Toch is er ook een stemmetje in mij dat fluistert dat ik onveilig ben, vast niet goed genoeg en dat ik eigenlijk gewoon mijn bek moet houden. Vandaag mag  dit stemmetje rust nemen in veiligheid en liefde. Ik hou van haar, ze hoort bij mij. Na het werk krijgt ze weer alle aandacht die ze nodig heeft. Ik ga straks namelijk mijn presentatie voorbereiden!
Nieuwsgierig naar mijn verhaal? Kom dan op 28 oktober om 14.30 naar de Coaching Clinic in de Poort aan de Moesstraat 20 te Groningen. Voor slechts 5 Euro kan je luisteren naar 5 totaal verschillende coaches die over hun idealistische werk vertellen.

Misschien vind je dit ook leuk...