Bouwen met Suzanne Bodde op het Taribush Kuna Festival

Bouwels uit het Bos - Taribush Kuna Festival 2017 - Suzanne Bodde

Ik kreeg een uitnodiging om de komende zomer weer mee te doen aan het Taribush Kuna festival. Gaaf! Ik pakte de foto’s er weer eens bij. Wat hebben we toch een boel gebouwd! Vier dagen lang stroopte ik samen met festivalgangers het terrein en de bossen af, op zoek naar bruikbaar bouwmateriaal. Op het veld maakten we er de meest fantastische creaties van. Hartverwarmend om kinderen enthousiast het bouwveld op te zien rennen. Festivalbezoeker/medebouwer Bob (met z’n rode jas, rechts in de collage) leende me een paar uurtjes zijn spiegelreflexcamera. Dank je wel nogmaals! En gelukkig maar, anders had ik bijna helemaal geen foto’s gehad. (Ik vergat steeds om mijn telefoon op te laden.)
Mmmm, wat was het een fijn festival. Elke avond laafde ik me aan performances, theater, optredens, hoepelen,  dansen, andere kunst en spirituele woehoe activiteiten. Zoooomer, wat lijk je ver weg!

Ps. Na afloop van het festival brachten we alle bouwsels terug naar het bos. Het touw, de spijkers, nietjes en andere materialen zijn uiteraard netjes verwijderd.

Misschien vind je dit ook leuk...